vineri, 11 iulie 2014

Darwin Awards, sectiunea "Facebook vs CFR"

  Pana acum, ne faceam probleme ca hotii de instalatii feroviare pun in pericol circulatia trenurilor si ca vom avea niste tragedii. 
  Ei bine, generatia Justin Bieber, Facebook si Selfie a reusit sa bata recordurile negre ale CFR-ului. Intai s-au suit pe vagoane sa se pozeze ca Smiley si au uitat de acei volti lenesi da' multi care i-au transformat in frigarui iar acum se pozeaza pe linii, de preferat cu trenul cat mai aproape, asa cum a facut o p..da, undeva in Ardeal , care s-a gandit ca i-ar sta misto intre sine, pentru ca asa e trendul acum si in razboiul Pitipoanca vs LE5100 a castigat, evident, cine era mai puternic, pitipoanca ajungand pasta de mici.
   Sunt pentru eliminarea verigilor slabe din lantul evolutiei insa nu vreau sa se faca asta prin traume aduse personalului CFR, ba chiar as propune o noua moda: pozatul undeva in creierii muntilor, cu subiectul in cadere libera intr-o prapastie. Speram ca vulturii hoitari si lupii sa isi faca treaba si sa stearga verigile slabe din istorie fara sa faca vre-o indigestie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu