duminică, 13 iulie 2014

In sfarsit..

Se termina cu fotbalul o perioada. Prea eram inabusit de discutii aprinse, de comentarii, de striri cu si despre fotbal sau fotbalisti.
Este o risipa inutila de energie, timp si bani. Eu ma agit pentru unii care castiga intr-o luna, cat mine in zece ani, care habar nu au cine sunt eu si carora l-i se rupe de prostii de la tv pentru ca ei au ce si-au dorit (bani, masini si curve). Cu ce ma aleg ca fac ca toate maimutele in fata televizorului, ca ma cert cu toata lumea sau ca sar la bataie? Ma plateste drogatul de Mutu ca il sustin cu ardoare prin carciumi sau ca ma incaier cu alti bivoli ca mine pe strada sau pe stadion? Imi imprumuta Dodel una din tarfulitele lui pentru o noapte(cu toate ca n-avem aceleasi gusturi, mie unul nu-mi plac tigancile grase)? 
Fotbalul este un sport vulgar, jucat de oameni vulgari pentru oameni vulgari. Nimic mai mult. Este o mafie care profita de pe urma boilor care se uita la tv, care dau bani la bilete si la casele de pariuri.
Iar bivolii care se agita sunt o mare piele a p..lii pe care niste neni o invoca la tv ca sa o faca sa se agite mai rau si sa dea navala pe stadion cu toate ca tentativele de sportivi  sunt cunoscuti mai mult pentru ceea ce fac prin carciumi decat pe teren.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu